Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2017 13:19 - Серафим Саровский - Новини от прехода
Автор: davidzvezdata Категория: Други   
Прочетен: 356 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Серафим Саровский - Новини от прехода (За тези, които си отиват) 20 февруари 2017 г

    Здравейте, скъпи мои древни души!
    Днешното ми послание е обръщение към тези, които са избрали за своя мисия служенето на хората, които са готови да напредват и да водят хората към новия живот в пето измерение, накъдето се е устремила планетата.
    Настъпва поредния и най-важен етап от прехода, когато започва истинска «сортировка» на хората по вибрации.
    Нека такова сравнение да не ви плаши, скъпи мои, понеже се прави в съответствие със свободния избор на всяка една душа, дори външно, от гледна точка на тримерния човек, да изглежда жестоко и несправедливо.
    Посланието ми има за цел да ви подготви за възможността в скоро време, следствие катаклизми и технически катастрофи, много души да започнат да напускат земното ниво.
    И ако всяка такава загуба я възприемате трагично, както е прието в дуалния свят, психиката ви може да не издържи.
    Скъпи мои, нали вече знаете, че не съществува смърт, това е поредната уловка на тъмните, които се хранят с енергиите на страданията ви.
    От тях е създаден този «институт на смъртта», който трябва не само «вкарва» хората в състояние на отчаяние и да страдат от загубата на близките си, но и е средство за печалбарство от погребални ритуали и свързаните с тях атрибути.
    В действителност, човека напускащ Земята, се освобождава от товара на тримерния свят и отива там, където душата му намира отдих и покой, където го посрещат роднини и близки, където е истински щастлив, където може «да си поеме дъх» от последния си живот във физическо тяло и да събере сили за следващото си въплъщение, което си избере, и където душата му ще може да «добави» опита, който не е успяла да постигне по време на последното си въплъщение.
    Повярвайте, любими мои, всичко във Вселената е устроено много ясно и разумно, всичко е подчинено на вселенските закони и всяка душа, напускаща Земята, не остава сама.
    Помагат ѝ да привикне с финия свят, който е успяла да забрави, да си припомни «родословието», помагат ѝ да «анализира грешките си» — прегледа на последния живот, за да не пропада напразно безценния опит и да се натрупа в съкровищницата на душата.
    И това помага да не повтаря грешките си в следващия си живот, защото в дълбоката памет се пази всичко преживяно от човека, до най-дребните подробности: всяка негова мисъл, емоция, постъпка.
    Винаги помнете, че напускайки този свят, хората не «изминават последния си път», както сте свикнали да казвате, а го продължават, пораснали и поумнели, натрупали нов безценен духовен багаж.
    Порадвайте се за тях и ги освободете с любов!
    Това ще им помогне много по-бързо да се адаптират към финия свят и да постигнат покой, без да се разсейват със земните проблеми, от вашите страдания, които им причиняват болка. Нали роднините не могат да говорят с вас от фино ниво и да ви обяснят, колко пагубни са за вас и тях сълзите ви.
    Моля ви, любими мои, осъзнайте напълно казаното от мен и го приемете от все сърце, с цялата си душа. И опитайте да го обясните на другите.
    Сега това е насъщна необходимост, защото мъката и страданията са енергиите с най-ниски вибрации. Те пречат, както на вас, така и на Майката-Земя да напредва, затъмнявайки толкова светлия и прекрасен път към пето измерение.
    Обичащия ви Серафим Саровский говори с вас от името на светлото братство.
    Приела Марта, 20 февруари 2017 г
    Превод: Йосиф Йоргов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: davidzvezdata
Категория: Други
Прочетен: 71973
Постинги: 83
Коментари: 16
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930